0

U houdt zelf de regie over uw bestellingen en inkoop, maar kunt dankzij het inkoopcollectief profiteren van schaalvoordelen en gunstige inkoopvoorwaarden. 

Om een kijkje te nemen in de bestelomgeving, is registratie noodzakelijk. Deze registratie brengt verder geen verplichtingen of kosten met zich mee. In de bestelomgeving van Inkoop XL kunt u vervolgens bij een leverancier de korting activeren. U bestelt daarna gewoon bij de leverancier zelf.

Registreren

  1. Klik op 'Registreren' en maak een account aan. 
  2. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld, ontvangt u binnen 1 werkdag een welkomstmail met inloggegevens.
  3. Log in op onze website en klik op 'Alle producten en diensten'.
  4. Klik op een product of dienst waar u interesse in heeft. Activeer uw korting door op 'Ik heb interesse' te klikken. U zit hiermee nog nergens aan vast.

Bespaar ca. 30% op uw inkoopkosten
Bespaar ca. 30% op uw inkoopkosten

Dankzij het inkoopcollectief profiteert u van schaalvoordelen en de scherpste prijzen in de markt. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot meer dan 30%.

Beste prijs- kwaliteitverhouding
Beste prijs- kwaliteitverhouding

Onze inkoopexperts en juristen duiken voor u in de inkoopvoorwaarden en contracten en selecteren leveranciers op basis van de beste prijs-prestatieverhouding.

Betrouwbare en geverifieerde leveranciers
Betrouwbare en geverifieerde leveranciers

Wij onderhouden persoonlijk contact met onze leveranciers en meten periodiek de tevredenheid en leveranciersprestatie. Zo kunnen we indien nodig snel bijsturen.

Deelname is kosteloos en vrijblijvend
Deelname is kosteloos en vrijblijvend

Deelname aan Inkoop XL is kosteloos en vrijblijvend, u bent niet verplicht af te nemen. Zo houdt u zelf de regie over uw inkoop.