0

Denk bijvoorbeeld aan:

Veiligheid en bereikbaarheid

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) van MPL is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid toegelaten PAC. Vanuit een gecertificeerde omgeving ontvangen en verwerken de speciaal hiertoe opgeleide medewerkers van MPL 24/7 alarmmeldingen van inbraaksignalerings-
systemen, brandmeldinstallaties, camerasystemen en bijvoorbeeld meldingen uit geconditioneerde compartimenten.

Dienstverlenende 24/7 oplossingen 

  • Het ontvangen alarmmeldingen uit uw inbraaksignaleringssysteem en het inzetten van de juiste opvolging;
  • Het ontvangen van hitte en/of rookmeldingen en het inzetten van de juiste opvolging;
  • Het frequent monitoren van de verbinding met uw systemen;
  • Live meekijken op een camera bij agressie/overval en aansturen van de politie;
  • Het monitoren van temperatuurgevoelige zaken als medicijnen en dergelijke en bij  afwijkingen hier tijdig op acteren;
  • Het faciliteren van een fysieke opvolgingsdienst zodat u en/of uw personeel niet langer zelf naar een gevaarlijke situatie worden gestuurd;
  • Bij uw afwezigheid of extreme drukte zorgt MPL ervoor dat u toch bereikbaar bent.
Ophaaldienst voor afval


Milieu Service Nederland: de afvalspecialist voor al uw afvalstromen

  Als totaalleverancier op het gebied van afvalinzameling, zijn zij in staat om alle vrijkomende afvalstromen in te zamelen en af te voeren. Denk aan restafval, papier/karton, vertrouwelijke documenten, naalden, overig medisch afval, KGA en PMD. Zij streven naar zoveel mogelijk scheiden bij de bron, dus op het moment dat het afval wordt weggegooid, zodat het de meest optimale vorm van recycling krijgt. Bij u op locatie brengen zij uw afvalstromen in kaart en ontvangt u een advies op maat. Het doel? Besparen op kosten en transporten. Met hun ruime aanbod aan inzamelmiddelen is er altijd een geschikte oplossing. Ervaar het gemak van één leverancier, één contactpersoon en maar één factuur. Daarnaast bent u verzekerd van persoonlijke service en duurzaam afvalbeheer. Overstappen? Zij bieden een gratis opzegservice voor uw huidige leverancier. 

Sanitaire verbruiksartikelen

4Ustore levert tegen zeer scherpe tarieven diverse soorten toiletpapier, handdoekpapier, handdoekrollen en handzeep. Alle papierproducten hebben een bijpassende dispenser. Het handdoek- en toiletpapier past ook in de dispensers van diverse Amerk fabrikanten. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting op de scherpe prijzen!

Waterkoelers

Eden Springs is de nummer 1 waterleverancier in Europa. Water is hetgeen wat het meeste wordt gedronken door medewerkers, klanten of bezoekers, waardoor Eden Springs haar klanten voorziet van een wateroplossing.

Bij Eden Springs kunt u waterkoelers bestellen en/of een servicecontract afsluiten voor uw huidige waterkoeler. U kunt bij Eden terecht voor het huren en/of kopen van een waterkoeler, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen leidingwaterkoelers en flessenwaterkoelers. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting!

Terug naar overzicht