0

Denk bijvoorbeeld aan:

Veiligheid en bereikbaarheid

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) van MPL is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid toegelaten PAC. Vanuit een gecertificeerde omgeving ontvangen en verwerken de speciaal hiertoe opgeleide medewerkers van MPL 24/7 alarmmeldingen van inbraaksignalerings-
systemen, brandmeldinstallaties, camerasystemen en bijvoorbeeld meldingen uit geconditioneerde compartimenten.

Dienstverlenende 24/7 oplossingen 

  • Het ontvangen alarmmeldingen uit uw inbraaksignaleringssysteem en het inzetten van de juiste opvolging;
  • Het ontvangen van hitte en/of rookmeldingen en het inzetten van de juiste opvolging;
  • Het frequent monitoren van de verbinding met uw systemen;
  • Live meekijken op een camera bij agressie/overval en aansturen van de politie;
  • Het monitoren van temperatuurgevoelige zaken als medicijnen en dergelijke en bij  afwijkingen hier tijdig op acteren;
  • Het faciliteren van een fysieke opvolgingsdienst zodat u en/of uw personeel niet langer zelf naar een gevaarlijke situatie worden gestuurd;
  • Bij uw afwezigheid of extreme drukte zorgt MPL ervoor dat u toch bereikbaar bent.
Ophaaldienst voor afval

Renewi en Prezero zijn de twee totaalleveranciers van Inkoop XL voor afvalstromen van alle sociale ondernemingen. Zij kunnen restafval, papier/karton, vertrouwelijke documenten, KGA en overig afval inzamelen en afvoeren. Renewi en Prezero coördineren het complete proces. Hierdoor geniet u, bij gebruik van het contract, van het gemak van één leverancer, één contactpersoon en één factuur.

Wanneer u al zaken doet met één van deze leveranciers zorgen wij ervoor dat u na het verlopen van uw contract eenvoudig gebruik maakt van de voordelige tarieven die ons inkoopcollectief biedt.

Sanitaire verbruiksartikelen

4Ustore levert tegen zeer scherpe tarieven diverse soorten toiletpapier, handdoekpapier, handdoekrollen en handzeep. Alle papierproducten hebben een bijpassende dispenser. Het handdoek- en toiletpapier past ook in de dispensers van diverse Amerk fabrikanten. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting op de scherpe prijzen!

Waterkoelers

Eden Springs is de nummer 1 waterleverancier in Europa. Water is hetgeen wat het meeste wordt gedronken door medewerkers, klanten of bezoekers, waardoor Eden Springs haar klanten voorziet van een wateroplossing.

Bij Eden Springs kunt u waterkoelers bestellen en/of een servicecontract afsluiten voor uw huidige waterkoeler. U kunt bij Eden terecht voor het huren en/of kopen van een waterkoeler, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen leidingwaterkoelers en flessenwaterkoelers. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting!

Terug naar overzicht