0

Denk bijvoorbeeld aan:

Veiligheid en bereikbaarheid

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) van MPL is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid toegelaten PAC. Vanuit een gecertificeerde omgeving ontvangen en verwerken de speciaal hiertoe opgeleide medewerkers van MPL 24/7 alarmmeldingen van inbraaksignalerings-
systemen, brandmeldinstallaties, camerasystemen en bijvoorbeeld meldingen uit geconditioneerde compartimenten.

Dienstverlenende 24/7 oplossingen 

 • Het ontvangen alarmmeldingen uit uw inbraaksignaleringssysteem en het inzetten van de juiste opvolging;
 • Het ontvangen van hitte en/of rookmeldingen en het inzetten van de juiste opvolging;
 • Het frequent monitoren van de verbinding met uw systemen;
 • Live meekijken op een camera bij agressie/overval en aansturen van de politie;
 • Het monitoren van temperatuurgevoelige zaken als medicijnen en dergelijke en bij  afwijkingen hier tijdig op acteren;
 • Het faciliteren van een fysieke opvolgingsdienst zodat u en/of uw personeel niet langer zelf naar een gevaarlijke situatie worden gestuurd;
 • Bij uw afwezigheid of extreme drukte zorgt MPL ervoor dat u toch bereikbaar bent.
Ophaaldienst voor afval


Milieu Service Nederland TOTAALLEVERANCIER voor uw afvalstromen!

Als totaalleverancier op het gebied van afvalinzameling, zijn zij in staat om alle vrijkomende afvalstromen;  restafval, papier/karton, vertrouwelijke documenten, naalden en overig medisch afval en KGA in te zamelen en af te voeren. Zij coördineren alle afvalstromen, vanaf het moment van inzameling tot aan de verwerking. Geen enkele afvalstroom is voor hun een probleem. Hun ruime aanbod aan inzamelmiddelen zorgt ervoor dat zij altijd een geschikte oplossing paraat hebben. U als klant heeft het gemak van één leverancier, één contactpersoon en maar één factuur. Twijfelt u over iets. Geen probleem ze plannen een afspraak en geven advies op maat met als doel besparen op kosten en transporten.

LED verlichting

De eerstelijnszorg verduurzaamt en verlichting is daar een onderdeel van. LEDverlichting bestaat echter uit een ingewikkelde materie en offertes zijn vaak lastig te vergelijken. Vanwege de grote vraag vanuit zorggroepen en Inkoop XL deelnemers hebben wij LED Solutions Holland gecontracteerd. De voordelen:

 • de investering kan in aanmerking komen voor de energie investeringsaftrek(EIA)van 45%
 • de terugverdientijd is circa 2 tot 3 jaar
 • er is een daling in het energieverbruik tot wel 70% 
 • er is sprake van een daling in CO2 uitstoot tot wel 80%
 • Gemiddeld vallen de energiekosten structureel €2.000 tot € 3.000 per jaar lager uit
 • 5 jaar garantie op LED-verlichting

Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL ook een mooie korting!

Sanitaire verbruiksartikelen

4Ustore levert tegen zeer scherpe tarieven diverse soorten toiletpapier, handdoekpapier, handdoekrollen en handzeep. Alle papierproducten hebben een bijpassende dispenser. Het handdoek- en toiletpapier past ook in de dispensers van diverse Amerk fabrikanten. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting op de scherpe prijzen!

Waterkoelers

Eden Springs is de nummer 1 waterleverancier in Europa. Water is hetgeen wat het meeste wordt gedronken door medewerkers, klanten of bezoekers, waardoor Eden Springs haar klanten voorziet van een wateroplossing.

Bij Eden Springs kunt u waterkoelers bestellen en/of een servicecontract afsluiten voor uw huidige waterkoeler. U kunt bij Eden terecht voor het huren en/of kopen van een waterkoeler, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen leidingwaterkoelers en flessenwaterkoelers. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting!

Terug naar overzicht