0

Wij hebben overeenkomsten gesloten met diverse leveranciers, waarmee u kunt profiteren van schaalvoordelen en gunstige inkoopvoorwaarden voor:

Bloemen

Frederique's Choice en Floriënt Express beschikken over een breed assortiment aan bloemen. U heeft de keuze uit diverse boeketten voor elke gelegenheid zoals een verjaardag, beterschapswens, geboorte of bruiloft. Daarnaast hebben zij ook een seizoensgebonden assortiment voor kerst, Pasen, valentijn etc.

Ook kunt u ervoor kiezen om een bloemabonnement af te sluiten, waarbij u frequent een boeket ontvangt voor op de balie of op kantoor.

BHV-trainingen

Al zijn risico’s nooit voor 100% uit te bannen, escalatie van een noodsituaties is wel te voorkomen. Via veiligheidspiramide kunnen uw medewerkers geaccrediteerde BHV’ers worden. In een praktijkbijeenkomst van een dagdeel behandelen we onder meer; reanimatie, inzet AED, ernstige bloedingen en bewustzijnsstoornissen. Gebruik van kleine blusmiddelen, communicatie en ontruiming. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting. 

Inkoop XL deelnemers besparen gemiddeld 15% op hun inkoopuitgaven binnen deze categorie.

Terug naar overzicht