0

Wij hebben overeenkomsten gesloten met diverse leveranciers, waarmee u kunt profiteren van schaalvoordelen en gunstige inkoopvoorwaarden voor:

BHV-trainingen

Al zijn risico’s nooit voor 100% uit te bannen, escalatie van een noodsituaties is wel te voorkomen. Via veiligheidspiramide kunnen uw medewerkers geaccrediteerde BHV’ers worden. In een praktijkbijeenkomst van een dagdeel behandelen we onder meer; reanimatie, inzet AED, ernstige bloedingen en bewustzijnsstoornissen. Gebruik van kleine blusmiddelen, communicatie en ontruiming. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting. 

Verzekeringen


Haal meer voordeel uit uw verzekeringen, door ze af te sluiten via Inkoop XL

 

Huisartspraktijken krijgen mede dankzij praktijkmanagers hun inkoopuitgaven steeds beter onder controle. Verzekeringen zijn één van die grote (complexe) inkoopuitgaven.

 

Doordat we van onze klanten horen dat verzekeringspremies veelal stijgen, er niet altijd inzicht is in wat er wel en niet wordt gedekt, de dekking niet aansluit bij de praktijk of de afhandeling van de schades een te lange doorlooptijd hebben, zijn we een samenwerking met Sibbing aangegaan.

 

Sibbing is een financieel adviesbureau voor medici, met jarenlange ervaring in de branche. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u daardoor adequaat adviseren.

 

Voordelen van de samenwerking tussen Sibbing en Inkoop XL zijn onder andere:

  1. een scherpe premie;
  2. inzicht in de dekking van uw huidige verzekeringen;
  3. eventuele schades worden snel afgewikkeld;
  4. één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen rondom verzekeringen en praktijkvoering.

 

Elke praktijk bespaart al snel honderden en soms zelfs duizenden euro’s per jaar en is zeker van de juiste dekking.

 

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw verzekeringen en of uw verzekeringen de juiste dekking bieden? Mail naar info@inkoopxl.nl voor de gratis check!

Inkoop XL deelnemers besparen gemiddeld 15% op hun inkoopuitgaven binnen deze categorie.

Terug naar overzicht