0

Inkoop XL is een professionele inkooporganisatie voor de eerstelijnszorg, die inkoop efficiënt uitvoert en uitgaven bundelt. 

Hierdoor profiteert u van schaalvoordelen en goede inkoopvoorwaarden bij leveranciers op ruim 20 vakgebieden. Inkoop XL zet daartoe inkoopexperts en juristen in vanuit zusteronderneming Pro 10 Inkoopadvies. Zij luisteren naar uw behoeften en vergelijken leveranciers op basis van kwaliteit en prijs. Inmiddels maken ruim 2700 praktijken in Nederland gebruik van Inkoop XL. Dankzij de voordelen die Inkoop XL biedt, kunnen zij zich volledig richten op hun core-business: het leveren van de best denkbare zorg voor patiënten.

Bespaar ca. 30% op uw inkoopkosten
Bespaar ca. 30% op uw inkoopkosten

Dankzij het inkoopcollectief profiteert u van schaalvoordelen en de scherpste prijzen in de markt. Kortingen kunnen zelfs oplopen tot meer dan 30%.

Beste prijs- kwaliteitverhouding
Beste prijs- kwaliteitverhouding

Onze inkoopexperts en juristen duiken voor u in de inkoopvoorwaarden en contracten en selecteren leveranciers op basis van de beste prijs-prestatieverhouding.

Betrouwbare en geverifieerde leveranciers
Betrouwbare en geverifieerde leveranciers

Wij onderhouden persoonlijk contact met onze leveranciers en meten periodiek de tevredenheid en leveranciersprestatie. Zo kunnen we indien nodig snel bijsturen.

Deelname is kosteloos en vrijblijvend
Deelname is kosteloos en vrijblijvend

Deelname aan Inkoop XL is kosteloos en vrijblijvend, u bent niet verplicht af te nemen. Zo houdt u zelf de regie over uw inkoop.