0

Inkoop XL heeft voor daarom voor diverse ICT-gerelateerde producten en diensten overeenkomsten gesloten. Denk bijvoorbeeld aan:

ICT oplossingen en schermen voor wachtkamers

Zorgscherm is onze specialist op het gebied van tv schermen in de wachtkamer. Zorgscherm is een stijlvolle, een complete en de voordeligste toepassing voor op een tv scherm in uw praktijk, apotheek of gezondheidscentrum. Vermeld praktijkinformatie, bied voorlichting aan van gerenommeerde bronnen of vermaak uw bezoekers met deze nieuwste toepassing voor de zorg. Een prachtig design trekt direct de aandacht. Zij onderhouden uw content alhoewel Zorgscherm ook bijzonder eenvoudig zelf te beheren is. Laat u verrassen door de mogelijkheden, onze onbeperkte support 24/7 en de lage prijzen. Vraag een gratis demo aan! Geef wel even aan dat u deelnemer bent van Inkoop XL voor een mooie korting. 

Demo aanvragen (zorgscherm.nl)

ICT werkplekbeheer

KENNIS VAN HET ZORGVELD ALS SPECIALISME

De laatste jaren is de ICT binnen huisartsenpraktijken steeds complexer geworden. Cura ICT gaat nóg meer toe naar de huisarts als regisseur van de juiste zorg. Dit vergt ook wat van uw ICT partner, die moet immers ook maar al deze bijzondere zorgapplicaties begrijpen om u volledig te kunnen ondersteunen.

Met Cura ICT als dienstverlener heeft u een partner die u en de praktijk begrijpt. Zij begrijpen de zorgprocessen en alle applicaties rondom deze zorgprocessen. Als partner van E-zorg kunnen zij snel netwerk issues oplossen en u en uw medewerkers begeleiden naar een veiligere en stabielere IT omgeving.  

SAMENWERKING MET HUISARTSEN, SPECIALISTEN EN KETENS OM ONZE DIENSTVERLENING TE VERBETEREN

Cura ICT is de specialist als het gaat om ICT voor de huisartsenpraktijk. Door hun zorgachtergrond en samenwerking met huisartsen en specialisten kunnen zij hun expertise steeds meer verbeteren. Zij doorgronden zorgprocessen en laten ICT aansluiten, door de kennis zijn zij ook in staat in het creëren van oplossingen die de zorgverleners gemak en ondersteuning bieden in het zorgproces.

WAAROM NIET GEWOON EEN GROOT ICT BEDRIJF VOOR HET ONDERHOUD VAN UW COMPUTERS?

Het is van belang als ICT-leverancier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de zorg de service hierop te laten aansluiten. Handige nieuwe updates vanuit HIS-leveranciers of medische apparaten worden door Cura ICT direct geïmplementeerd. Doordat Cura ICT zich alleen richt op de zorg met in het bijzonder de huisartsenpraktijk kennen zij deze markt goed. Zij weten van de hoed en de rand en zijn al voor vele huisartsenpraktijken het aanspreekpunt voor de complete ICT van hun praktijk.

Kennis van uw Zorgapplicaties

Wij zijn van veel leveranciers binnen de huisartsenpraktijk partner of hebben een goede relatie opgebouwd. Wij hanteren de standaarden van de leveranciers en de AVG.

Korting via Inkoop XL

Voor meer informatie, zie uw Inkoop XL account.

Terug naar overzicht