0

In de bestelomgeving vindt u een divers aanbod van producten en diensten, zoals:

Kantoorartikelen

Lyreco is de grootste leverancier aan kantoorartikelen. Zij levert meer dan 10.000 artikelen binnen 24 uur. Via Inkoop XL profiteert u van extra kortingen op kantoorartikelen die u aanschaft bij Lyreco. Daarnaast hanteert Lyreco voor Inkoop XL geen verzendkosten. 

Duurzame koffie en thee

Brinks CoffeeRoasters is een ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij met een missie: koffie met een nieuwe norm, op eerlijke wijze verbouwd, eerlijke prijzen en volgens geheel eigen wijze. Brinks CoffeeRoasters brandt iedere koffie zo dat de beste eigenschappen uit de koffie naar voren komen. Koffie wordt gebrand op smaak en niet op overmatige bitters in de koffies. Brinks Coffeeroasters brandt dus minder donker dan de traditionele koffiebranders en houden hiermee de eigenschap van de boon intact. De koffie van Brinks CoffeeRoasters is 100% duurzaam met een eerlijke prijs voor alle boeren. Wanneer u deze koffie in de praktijk schenkt ontvangt u een hoge korting en helpt u de koffieboeren. 


Wachtkamerliteratuur

Leesmap.nl is onderdeel van Leesland.nl, de grootste leverancier van leesmappen en leestafelpakketten. Tegen een scherp tarief levert Leestafel.nl een pakket wachtkamerliteratuur, bestaande uit tenminste tien hoogwaardige tijdschriften. Maandelijks opzegbaar, geen afleverkosten en een eigen bezorgdienst. Via Inkoop XL profiteert u van extra korting. 

Fruit

Hoe kunt u bijdragen aan de gezondheid van uw medewerkers het creëren van een fijne werkomgeving? Onder andere door fruit op werk. Elke organisatie is uniek, heeft eigen wensen en een eigen manier van werken. Tegelijkertijd verschilt het aantal medewerkers per organisatie. Froot houdt met al deze aspecten rekening. Froot stelt voor u een geheel eigen fruitkrat of -schaal samen (ook kunt u meedenken over de mogelijkheden). Froot biedt u een flexibel contract, zodat u de hoeveelheid fruit per week kan aanpassen. Samen kiest u met Froot de meest passende leverdag. Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting.

Kantoorinrichting

Het team van Meerkantoor denkt, droomt en praat het liefst de hele dag alleen maar over kantoorartikelen, een mooie kantoorinrichting of de nieuwste snufjes. Zij zijn echte professionals met kennis van zaken, oog voor detail en bovenal heel veel plezier in hun werk! Inmiddels doen zij dit 12 jaar en kunnen meer dan 40.000 artikelen leveren.

Inkoop XL deelnemers besparen gemiddeld 30% op hun inkoopuitgaven binnen deze categorie.

Terug naar overzicht