0

17 Maart contractmanagement training tijdens de digitale bijeenkomst van de NVvPM!

Gepubliceerd op: dinsdag 26 januari 2021

17 Maart contractmanagement training tijdens de digitale bijeenkomst van de NVvPM!

Contractmanagement training NVvPM

 
Op 17 maart geeft Inkoop XL een contractmanagement training voor de leden van de Nederlandse Vereniging Van Praktijkmanagers. De highlights van contractmanagement zullen tijdens de training van 45 minuten aan bod komen.
 

Over de NVvPM

De NVvPM behartigt de belangen van het management in de eerstelijns zorg. Dit betekent dat de vereniging niet alleen toegankelijk is voor praktijkmanagers maar voor eenieder die verantwoordelijk is voor het management binnen de praktijk binnen zowel de huisartsen zorg als de geestelijke gezondheidszorg. Lidmaatschap bij de NVvPM geeft de manager de mogelijkheid om informatie uit te wisselen met collega’s, zelf een casus in te brengen waar je gedachten over wilt wisselen en opgedane kennis te delen. Kortom, een platform waar kennisoverdracht een vrije loop kan hebben en een klankbord om gehoord te worden door andere organisaties in de zorg.

Naast het forum organiseert NVvPM elk jaar bijeenkomsten waar interessante sprekers hun visie over management in de praktijk komen delen, ruimte is voor debat en brainstormsessies over lopende actuele zaken.

Lidmaatschap Een lidmaatschap kost 92 euro per jaar (vrij van BTW), waarbij u onbeperkt gebruik kunt maken van het forum, formats en op de hoogte wordt gehouden van scholingen en actuele onderwerpen. De ledenvergadering is alleen voor leden toegankelijk, neemt u contact met de NVvPM op voor data en tijden. Inschrijven kunt u via het inschrijfformulier.

Heb je nog vragen over de NVvPM, neem dan vooral contact met hun op via het contactformulier.

Terug naar overzicht