0

Duidelijke en snelle communicatie via Zorgscherm!

Gepubliceerd op: maandag 5 oktober 2020

Duidelijke en snelle communicatie via Zorgscherm!

Duidelijke en snelle communicatie via Zorgscherm!

Afgelopen maand is Inkoop XL de samenwerking gestart met Zorgscherm, inmiddels hebben de eerste 10 deelnemers voor Zorgscherm gekozen.

De zorggroep Syntein heeft voor de groepsmodule gekozen om zo interessante informatie uit de regio te kunnen plaatsen. De praktijk hoeft deze alleen maar goed te keuren.Door de groepsmodule betalen de praktijken een veel lager abonnementstarief.

Huisartsenpraktijk de Traverse Huisartsenpraktijk de Traverse is één van de praktijken die voor Zorgscherm heeft gekozen. We hebben de Praktijkmanager Mariël Kamps een aantal vragen gesteld:

A.   Waarom heeft huisartsenpraktijk de Traverse voor zorgscherm gekozen?

Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem helpt om de wachtkamer overzichtelijk te houden (geen posters/ flyers aan de muur). Je kunt snel van informatie wisselen zodat het aansluit bij actualiteiten (zoals Covid-19, de griepvaccinatie en het OPEN project).  Daarnaast biedt zorgscherm een goede service, waar nodig helpen, pijlsnel,  zij met het opstellen van een informatiesheet. De samenwerking met Syntein verloopt prettig, je heb je eigen regie over het scherm en daarnaast komt Syntein met voorstellen vanuit de regio.

B.   Wat vindt u van de prijstelling die gehanteerd wordt door Zorgscherm?  De prijs is zeer gunstig, zeker vergeleken met andere aanbieders. Het is een maandtarief en eenmalige opstartkosten.

C.   Welke tip zou u mee willen geven aan praktijken die gebruik willen gaan maken van een Zorgscherm? Kom eens bij ons kijken! Patiënten ervaren het als prettig dat zij op deze wijze geïnformeerd worden over de werkwijze van de praktijk. 


Prijs voor praktijken zonder regiomodule €21,50 per maand 


Tip! Zorgscherm kan op bijna alle tv's afgespeeld worden, waardoor geen nieuwe tv aangeschaft dient te worden.

Terug naar overzicht