0

Duurzame koffie

Gepubliceerd op: donderdag 12 maart 2020

Duurzame koffie

Brinks CoffeeRoasters is een specialty koffiebranderij en theepakkerij met een missie: specialty coffee als de nieuwe norm, op eerlijke wijze verbouwd, eerlijke prijzen en volgens geheel eigen wijze. Waar de specialty coffee scene vooral gedicteerd wordt door trends volgen zij hun eigen plan.

Hun ontembare passie voor specialty koffie brengt ze naar de mooiste koffieplantages ter wereld. Plezier, vrijheid en koffies waar de smaken je van inspireren. Koffies zo lekker dat ze met plezier, precisie en trots hun koffies voor je branden. De “tryer” is hun boegbeeld. Het instrument waar zij hun leven aan toewijden en waarmee ze de kleur, geur en ontwikkeling van de boon in de brander kunnen checken.

Zij branden s ‘werelds lekkerste koffiebonen vers op hun koffiebrander van Giesen. Hierin combineren zij de oudste technieken met de nieuwste technologie en methodes. Brinks CoffeeRoasters branden iedere koffie zo dat de beste eigenschappen uit de koffie naar voren komen. Zij branden koffies op smaak en willen geen nare of overmatige bitters in hun koffies. Zij branden dus minder donker dan de traditionele koffiebranders en houden hiermee de eigenschappen van de boon intact. Koffie hoort volgens hun dan ook rond en schoon van smaak te zijn, subtiel maar vol en toegankelijk met uitdagend karakter. Niet de makkelijkste koffies om te maken maar het zijn wel de koffies die wat ons betreft het leven leuk maken.

 

Terug naar overzicht