0

Inkoop XL gaat samenwerking aan met Cura ICT!

Gepubliceerd op: maandag 25 januari 2021

Inkoop XL gaat samenwerking aan met Cura ICT!

ICT is naast het personeel het hart van de huisartsenpraktijk. Zowel de medewerkers als patiënten zijn gebaat bij een goede ict infrastructuur. Helaas blijven er steeds minder goede ict leveranciers over voor de huisartsen. Daarnaast hebben veel huisartspraktijken aangegeven zicht niet meer begrepen te voelen door hun ict leverancier en maken zij zich zorgen over hun ict omgeving.

Daarop heeft Inkoop XL gesprekken gevoerd met verschillende ICT partijen in Nederland en hebben wij besloten de samenwerking aan te gaan met Cura ICT. 

Cura ICT

Cura ICT is een ICT bedrijf voor het MKB en ondersteund tientallen huisartspraktijken verspreidt over heel Nederland. Zij streven naar het leveren van hoogwaardige ICT producten en diensten. Op die manier hopen zij een bijdrage te leveren aan de flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid van de huisartsenpraktijken. Ook willen zij huisartspraktijken helpen bij het realiseren van hun doelstellingen. 

Korting?

Uiteraard ontvangt u via Inkoop XL een mooie korting op de tarieven van Cura ICT. Vanaf 1 februari kunt u meer informatie vinden op uw Inkoop XL account. 


Terug naar overzicht