0

Inkoop XL opnieuw sponsor van Praktijkmanagersdag

Gepubliceerd op: dinsdag 21 juni 2022

Inkoop XL opnieuw sponsor van Praktijkmanagersdag

Op 20 april jongsleden vond de tweede landelijke Praktijkmanagersdag plaats. Deze dag is geboren in 2019, ter ere van het opnemen van de functie ‘Praktijkmanager’ in de CAO Huisartsenzorg. De Nederlandse Vereniging voor PraktijkManagement (NVvPM) zet hiervoor jaarlijks, op de derde woensdag van april, de praktijkmanagers in het zonnetje.

Inkoop XL was wederom sponsor van deze gewaardeerde gebeurtenis. Allereerst is er een deurhanger met flyer naar alle leden gestuurd. Verschillende praktijkmanagers lieten hierop een leuke reactie achter op sociale media en via e-mail. In de flyer werd een loting aangekondigd die plaatsvond tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen woensdag. Verschillende leveranciers van Inkoop XL stelde een leuke prijs ter beschikking voor de loting. Zo heeft Lyreco een pakket met duurzame kantoorartikelen en een Aura Aware samengesteld en Brinks Coffee Roasters een heerlijk koffiepakket gesponsord. De gelukkige winnaars zijn inmiddels in het bezit van hun mooie prijs.

Inkoop XL vond het ontzettend leuk om weer mee te werken aan deze dag en hopen er volgend jaar iets nog mooiers van te maken. Met dank aan de NVvPM!

Terug naar overzicht