0

Nieuwe leverancier MedSocks

Gepubliceerd op: dinsdag 10 september 2024

Nieuwe leverancier MedSocks

Inkoop XL heeft MedSocks toegevoegd aan haar leveranciers. MedSocks is opgericht door twee jonge artsen met een passie voor vrolijke sokken. Naast unieke sokken met elk een eigen thema vanuit de zorg verkopen ze vrolijke compressiesokken, medische klompen en unieke mokken. Buiten het apart aanschaffen van sokken of klompen kun je een abonnement afsluiten bij MedSocks, je ontvangt dan elke derde week van de maand een nieuw paar sokken op je deurmat die nog niet in de webshop te koop zijn.

De sokken en klompen van MedSocks zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook erg duurzaam. De voetboog ondersteuning, de Y-gestikte hiel en het gekamde katoen zorgen voor een perfecte pasvorm. Door de uitermate goede kwaliteit zitten ze als gegoten.

Het allermooiste van MedSocks is dat van elk verkocht paar een deel naar een goed doel gaat. Het betreffende doel is afhankelijk van het thema van de sokken. MedSocks werkt inmiddels samen met meer dan 30 verschillende goede doelen en heeft aan deze doelen al meer dan 45.000 euro gedoneerd. Verder doneert MedSocks regelmatig teddybeertjes voor kinderen op de spoedeisende hulp en hebben ze een weeshuis in Oeganda opgericht. Wil jij, net als MedSocks, de wereld een stukje vrolijker maken? Doe hier dan je unieke aankopen en ontvang (m.u.v. het abonnement) als Inkoop XL deelnemer ook nog eens 20% korting!

Terug naar overzicht