0

Ontvang een verrassing na het aanbevelen van Inkoop XL

Gepubliceerd op: donderdag 20 oktober 2022

Ontvang een verrassing na het aanbevelen van Inkoop XL

Inkoop XL heeft haar succes mede te danken aan alle geregistreerde en bestellende deelnemers. Inkoop XL bedankt al haar bestaande deelnemers voor het vertrouwen. Mede hierdoor kan de succesformule worden voortgezet en kan er met landelijke dekking geprofiteerd worden van mooie kortingen. In de huidige tijd, waarin alles duurder wordt, is dat veel meer dan mooi meegenomen.

Er zijn vast en zeker Inkoop XL deelnemers die praktijken kennen binnen de eerstelijnszorg die nog niet profiteren van de fantastische kortingen die Inkoop XL biedt. Heeft u het weleens met hen over Inkoop XL? Raadt u Inkoop XL weleens aan? Gunt u deze praktijken uit de eerstelijnszorg ook die mooie kortingen? Hoe leuk zou het zijn als u, als tipgever, een cadeautje ontvangt? Dat maakt een win-win-win situatie! Zij mooie kortingen, u een cadeautje en Inkoop XL een nieuwe klant. Beter kan niet.

Daarom komt Inkoop XL met een leuke actie. Als u Inkoop XL aanbeveelt aan een eerstelijnspraktijk die zich registreert en een bestelling plaatst, ontvangt u van Inkoop XL een leuke verrassing. De betreffende praktijk dient een mail te sturen naar info@inkoopxl.nl met daarin vermeld door wie zij bij Inkoop XL terecht zijn gekomen. Inkoop XL zorgt dan dat deze praktijk de verrassing ontvangt.

Zeker in deze tijd is extra voordeel voor iedereen mooi meegenomen, dus zeg het voort en ontvang bij elke bestellende nieuwe klant een leuke verrassing!

Terug naar overzicht