0

Zorgscherm viert nieuwe functies met halfjaar gratis abonnement

Gepubliceerd op: maandag 12 december 2022

Zorgscherm viert nieuwe functies met halfjaar gratis abonnement

Zorgscherm biedt oplossingen voor de schermen in uw wachtkamer. Bovendien heeft Zorgscherm de aanmeldzuil, die assistentes werk uit handen neemt, in hun assortiment. Via Inkoop XL maakt u altijd extra voordelig gebruik van Zorgscherm. Het systeem is meer dan compleet en bijzonder eenvoudig in gebruik. Zo zijn er honderden voorlichting animaties, feestelijke video’s, deelt u in een handomdraai praktijkinformatie en communiceert u naar wens actualiteiten.

Zorgscherm heeft onlangs verschillende nieuwe functies aan het systeem toegevoegd. Feestelijke kerstanimaties zorgen voor een gepersonaliseerde feestdagengroet. Er is nog meer voorlichting te vinden en je kunt oude informatie archiveren. Zo kunt u altijd op een later moment uw oude, gearchiveerde, informatie nogmaals delen in uw presentatie. Nieuwe templates kleuren de mogelijkheden en de keuze uit honderden achtergronden zorgt ervoor dat u altijd uw eigen draai aan de informatie kunt geven. Daarbij kunt u nu het volume van de optionele achtergrondmuziek op afstand beheren. Kortom, een lading aan mogelijkheden.

Om dit te vieren heeft Zorgscherm een leuke actie gelanceerd. Wanneer u nu begint met Zorgscherm krijgt u het eerste halfjaar het abonnement volledig gratis. Na dit half jaar betaalt u € 23,50 per maand. U kunt Zorgscherm afspelen op elke tv, maar ze kunnen ook helpen met het plaatsen van nieuwe televisies. Bent u nog niet overtuigd? Vraag uw gratis demo aan en ervaar zelf de vele mogelijkheden!

Terug naar overzicht