0

Inkoop XL voegt praktijk.nl toe aan leveranciers

Gepubliceerd op: dinsdag 6 februari 2024

Inkoop XL voegt praktijk.nl toe aan leveranciers

Inkoop XL is verheugd om als inkoopcollectief een nieuwe, waardevolle leverancier bekend te maken. Praktijk.nl zorgt ervoor dat u onbezorgd met de tijd mee gaat. Dankzij hun aanpak bent u makkelijk online bereikbaar en heeft u er zelf minimaal omkijken naar.

Wanneer u voor een slimme praktijkwebsite van praktijk.nl kiest betrekt u uw patiënten online bij de praktijk. Ze worden als vanzelfsprekend naar de juiste online kanalen geleid. Dankzij een slimme aanpak met Google Business en een gepersonaliseerd ontvangst zijn patiënten sneller bereid online interacties aan te gaan.

Praktijk.nl zet uw website in een handomdraai in elkaar. Hierbij wordt aan alles gedacht. De websites die zij maken zijn toegankelijk op elk mobiel apparaat. Dit maakt het gebruik ervan makkelijk en laagdrempelig. Daarbij ondersteunt praktijk.nl alle patiëntportalen. Zij helpen u met het aanmoedigen van patiënten om gebruik te maken van uw online diensten. Zo kunnen patiënten herhaalrecepten aanvragen, e-consulten sturen, online afspraken maken en inschrijven bij uw praktijk. Naar wens kunnen er labuitslagen en specialistenbrieven gedeeld worden.

Ook de nieuwsbriefservice van praktijk.nl kan van toegevoegde waarde zijn. Praktijk.nl geeft u niet alleen toegang tot het systeem, maar denkt mee over de inhoud, het design en versturen hem voor u. Ze zorgen ervoor dat het huidige mailadres technisch geautoriseerd is en kunnen een no-reply adres gebruiken. Zo komen ze niet in de spam terecht en krijgt u geen reacties op uw nieuwsbrief binnen. U zorgt met minimale inspanning voor een proactieve en gerichte communicatie met patiënten. Er ontstaat op een fijne en laagdrempelige manier sympathie voor de drukte binnen uw praktijk. Patiënten zijn hierdoor eerder geneigd tot meewerken. Het aantal telefoontjes neemt significant af en u houdt meer tijd over voor andere werkzaamheden. Via een nulmeting kunt u het verschil volgen.

Voor meer informatie raadpleegt u de betreffende brochure. Als Inkoop XL deelnemer profiteert u natuurlijk van een leuke korting. Bij belangstelling klikt u op de knop ‘ik heb interesse’, waarna Praktijk.nl binnen 24 uur contact met u opneemt. 

Terug naar overzicht